Tichete de vacanta

TICHETE/VOUCHERE DE VACANTA

Alege un sejur in Romania, prin Agentia noastra de Turism din intreaga tara, folosind tichetele de vacanta:

 

 

 

          

 

 

Titularul tichetelor de vacanta poate cumpara servicii turistice/vacante pentru el si familie in Romania:

  

Cine poate primi si folosi tichete/vouchere de vacanta?

Tichetele de vacanta pot fi primite de la compania pentru care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si numai daca compania decide sa acorde acest tip de beneficiu angajatilor.

NOU: Angajatii din sectorul de stat (bugetari) vor beneficia incepand cu 2018 (in anumite conditii) de tichete de vacanta in valoare de 1450 lei.

Cum iti poti folosi tichete/vouchere de vacanta?

Odata ce ti-ai ales serviciul turistic de pe site-ul Agentiei de Turism si/sau ai discutat cu agentii nostri de turisb trebuie sa te prezinti personal, intr-unul din sediile noastre pentru a-ti face rezervarea dorita in baza tichetelor de vacanta.

Avantajele Agentiei

› Confirmam pe loc si garantam disponibilitatea la cazare

› Avem in portofoliu cele mai reprezentative hoteluri si pensiuni din Romania

› Acceptam plata integrala a vacantelor prin tichete/vouchere de vacanta

› Ofertele speciale pentru turismul intern (Litoral, Munte, Balneo, Delta Dunarii si/sau Circuite Culturale) precum si reducerile de tip early booking/inscrieri timpurii pot fi platite cu tichetele de vacanta


NOU! In 2018, au fost lansate si cardurile electronice de Tichete de Vacanta: Checque Vacances si Edenred Tichet Vacanta.
Acestea pot fi utilizate pentru achizitia de vacante in Romania, in Agentia de Turism concomitent cu tichetele de vacanta in format tiparit.